Nu wordt het echt echt!

Het is echt een bijzonder dag vandaag. Of neen, eerder een bijzondere week.

Gisteren bracht ik de dag door met de briljante vriendin die ik al vaker vernoemde (ik introduceer haar binnenkort aan jullie 😉 ).

Zij start momenteel ook haar eigen bedrijf op,  dus werkten we een dagje samen.

Hoe heerlijk was dat zeg! Ik  kan het echt van harte aanbevelen. Samen in diezelfde flow van creatie bracht alles in een versnellingkje hoger.

Ik bestelde mijn business cards (momentje om te vieren!) en nadien ook de uitnodigingen om de website te ontdekken (alweer een momentje om te vieren!), want je eerste drukwerk bestellen, is de eerst echte materialisatie vind ik. Straks houd ik Aletheia op papier vast ☺.

Zooo benieuwd!

En vandaag had ik een skype met een heel bijzondere vrouw uit Oostenrijk. 

Ze is sjamaan. En niet zo’n beetje. En ze stelde een tijdje geleden al voor om teachings te gaan geen in ons centrum en vandaag hadden we daar een gesprek over.

Ze vertelde me wat ze van plan was hier. 4 dagen Medicin Wheel teachings, en nadien een creatieve bijeenkomst om je eigen medicijn te maken.

Het klinkt heerlijk en ik kan echt niet wachten tot het zover is.

We prikten een datum voor de eerste tryout. En die ligt echt niet meer zover af!

(dus registreer je effe voor de nieuwsbrief als je straks ons programma in je mailbox wil ontvangen).

Naar het einde van ons gesprek vermeldde ik de naam van ons centrum. En toen ik haar vertelde wat Aletheia betekent begon ze te huilen. Hat raakte haar diep. Ook haar purpose in life  is verbonden met waarheid en zuiverheid. En ze bedankt me om dit in de wereld te zetten. 

Er kwam echt een hartsverbinding tot stand.

Ik verwelkomde haar als de eerste officiële teacher verbonden aan Aletheia.

Alweer een feestmoment!

Weet je: het raakte me diep, dat moment waarop ze in mijn ogen keek en erkende dat het niet evident geweest moet zijn, die 11 jaar verbouwingen met alle uitdagingen die daarbij kwamen. En dat ze me bedankte om toch doorgezet te hebben en nu Aletheia aan de wereld aan te bieden.

Gezien worden. Erkenning krijgen. Geneest zo alle schade opgelopen in 11 jaar bloed, zweet en tranen…

Kus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *