Passie als Poort

Vandaag is het prachtig weer! De lente doet letterlijk haar intrede.

Vanochtend maakte ik een korte wandeling door het bos en zag hoe jong fis groen haar kopjes toont. Heerlijk vind ik dat! Dan gaan al mijn celletjes in ‘springmodus’. Dan wil ik  NU in de moestuin beginnen! En dan moet mijn nuchtere zelf even ingrijpen ‘Neen, nog veel te koud… zeker nog een maand wachten’.

Maar die ‘springmoduscelletjes’ willen toch heel graag zaadjes planten ☺. Dus kroop ik tegen mijn zin binnen achter de PC om de info die via het medicijnwiel kwam (dat verhaal krijg je nog;-) )verder uit te werken. En oa deze dagboekpost te schrijven.

Het is trouwens ook Valentijn vandaag. Passie alom als ik sociale media mag geloven. En over passie wil ik het even hebben… (neen ik ga mijn slaapkamerstories niet delen 😉 ).

Passie is een onmisbaar ingrediënt van een leerproces. Vreemde link denk je? Toch niet.

Tijdens mijn stopje in het zuiden op de reis rond het medicijnwiel mocht ik het ervaren.

Wanneer je passie voelt voor iets dan ben je open als een spons. Dan ben je zeer hongerig naar alles wat met dat onderwerp te maken heeft. Dan ervaar je instant flow. 

Herkenbaar hé? Ik hoorde het nog van een vriendin die (gepassioneerd 😉 ) edelsmid  is.

‘Wanneer ik edelsmeed moet ik mijn alarm zetten, want ik vergeet alle tijd…’.

Passie maakt dat alle ruis verdwijnt. Dat al je focus op het onderwerp van je passie gericht is. Passie is die vibratie die heel jouw wezen afstemt voor het ontvangen van die ene stroom aan informatie.

En passie is die frequentie die je hart en alle cellen opent waardoor je moeiteloos opneemt wat resoneert.

Dus, kreeg ik te horen van de spirits van het zuiden, alles wat Aletheia zal gaan aanbieden, ieder event, groot of klein, dient te starten met het opwekken van Passie.

How simple can life be ;-).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *